Kirsten Dahlgaard er uddannet fløjtenist fra Det jyske Musikkonservatorium i 1988. Hun har studeret i Stuttgart hos proff. Klaus Schochow og taget kurser i England hos Trevor Wye. Som musiker har Kirsten

Dahlgaard været aktiv i mange kammermusiksammenhænge og spilet utallige kirkekoncerter. Ligeledes har hun som underviser på MGK været med til at sende flere elever ud i musiklivet.

Kirsten Dahlgaard virker til daglig som organist ved Ensted og Kliplev kirker og nyder stadig freelancelivet som fløjtenist.

 

 

 

 

 

 

Hans Christian Hein blev uddannet i 1986 ved Det jyske Musikkonservatorium i Århus med diplomeksamen som organist og kantor.

Endvidere studerede han musik på Århus Universitet. Organist i folkekirken fra 1976. Han var i perioden 1987-2004 organist ved Helligåndskirken i Flensborg, og  2004-2009 organist ved Treenighedskirken i Esbjerg. Hans Chr. Hein har fra 1985 undervist  studerende i orgelspil, korledelse, m.m. ved Løgumkloster Kirkemusikskole. Han har desuden undervist og været instruktør ved talrige musikkurser samt været  foredragsholder  om musikhistoriske emner. Han har givet koncerter som organist og korleder i flere europæiske lande, medvirket i radio- og TV-produktioner samt medvirket ved flere CD-indspilninger. Forskellige tillidshverv, herunder bestyrelsesmedlem i Dansk Organist og Kantor Samfund 1998-2010 samt fra 2013 præsident i EKEK – den europæiske forening for protestantisk kirkemusik. I 2009 blev han udnævnt til rektor for Løgumkloster Kirkemusikskole.