Kommende arrangementer

Foto: Ard Jongsma

 

 

Blum og Haugaard Band med Erik Rydvall (S)

 

Den 9.december 2020 kl.19.30 - Sct. Clemens kirke

 

Nordisk Jul 2020

 

Igennem de sidste 13 år har Blum og Haugaard inviteret gæster med i deres nordiske julekoncerter, der har fyldt koncertsale i Danmark, Tyskland og Østrig og begejstret publikum fra Elbphilharmonien i Hamborg til kirker på Sydfyn med deres blanding af inderlige juleviser og fyrig dansemusik.

På en helt særlig måde formår de skandinaviske jule- og vintertraditioner at sprede lys og varme i en kold og mørk tid. Julekoncertens håndplukkede repertoire byder på en strålende buket af både traditionelt og nyskrevet materiale. 

Grundstammen i koncerten er igen i år det uforlignelige Blum og Haugaard band, der yndefuldt og med stor kraft bringer musikken og nærværet udover scenekanten. Gæsten i år er den virtuose nøgleharpespiller Erik Rydvall fra Västerbotten. 

Helene Blum: sang og violin

Harald Haugaard: violin

Kirstine Elise Pedersen: cello

Mikkel Grue: guitarer

Sune Rahbek: slagtøj

med Erik Rydvall (S): nøgleharpe

 

 

 

Little Women

 

Tirsdag den 12.januar kl.19.00 - Rømø Præstegård

 

Film

 

Filmen er fortællingen om de fire March-søstres opvækst i tiden omkring den amerikanske borgerkrig fra 1861-65, hvor deres far gør tjeneste.

Meg, Jo, Beth og Amy er alle passionerede, kunstneriske og vidt forskellige. Alligevel er søstrene tæt knyttet af et unikt sammenhold, og ikke mindst et brændende behov for at leve livet i et mandsdomineret samfund.

Filmen var nomineret til seks Oscars og modtog prisen for bedste kostumer.

Der serveres kage og kaffe til en pris á 25 kr.