BRAGH

BRAGH

Skandinavisk Folkemusik med nøgleharpe

BRAGR er lyden af Skandinavien. Ensemblet har taget navn efter Bragr (Brage), som i nordisk mytologi er guden for skjaldekunst, musik og poesi. Musikken fortæller historier og skaber stemninger, som bevæger. Således også ved koncerten i Sct Clemens, hvor BRAGR spiller et program med musik hentet fra den skandinaviske folkemusik-tradition i nutig fortolkning og med ensemblets særlige musikalske tvist, som bringer fortid og nutid sammen.

Perry Stenbäck: Nyckelharpa/guitarer/vokal

Perrys far og farfar var dygtige svenske folkemusikere og han holder sin svenske nøgleharpetradition i hævd. Han har spillet som guitarist/multi-instrumentalist med danske kunstnere som Sebastian, Allan Olsen, Erann DD m. fl.

Christine Dueholm: Trommer/perkussion/vokal

Christine voksede op i et familieorkester og spillede folkemusik og jazz fra en tidlig alder. Hun er aktiv som trommeslager i flere bands, bl.a Perry Stenbäck & Dekadansorkestern, og som stomp-& rytmikinstruktør.

Jesper Frost Bylling; Bas/vokal/ overtone sang/jøde harpe

Jesper er vokset op med folkemusik i Rebildspillemændene, som han har spillet i sammen med sin far fra han var barn. Senere er han desuden blevet anerkendt som en af Danmarks´s mest alsidige og melodiske bassister og turnerer rundt i verden med bl.a Ole Frimer Band.

Kristian Enevoldsen: Piano/vokal/harmonika

Kristian er rytmisk pianist med gospelbaggrund og arbejder også som kirkemusiker/organist. Desuden er han kordirigent og akkompagnatør og laver kor- og sangworkshops og koncerter over hele landet.

 

 

tirsdag, D. 25. august 2020

Klokken 19.30

ENTRÉ

50 kr / 7 Euro

STED

Sct Clemens kirke