25 års Jubilæums koncerter i de danske kirker

 

Petri/Hannibal Duo har i koncertsæsonen 2016/17 eksisteret i 25 år. I det kvarte århundrede har duoen spillet mere end 1.500 koncerter i førende koncerthuse, festivals samt på TV/Radiostationer i Europa, Asien, USA, Canada, Mexico, Mellemøsten og i et stort antal danske kirker. 25 års jubilæet fejres med en række koncerter rundt i de danske kirker.

Sammen har de udgivet 6 internationalt anmelderroste og prisbelønnede CD´er,- og i juli 2017 udkommer en ny ”Jubilæums CD” med karakterstykker af bla. Carl Nielsen, Edward Grieg og Asger Lund Christiansen, Edouard Lalo og Lars Hannibal.

De to musikere er ”still-going-strong” med mange nye projekter og koncerter forude.

Michala har flittigt gang i solistkoncerter med orkester eller kor rundt om i verden, optrædender med videoinstallationer, improviserede koncerter, samt cd-optagelser.

Hannibal optræder jævnligt sammen med Ghita Nørby, og står bag pladeselskabet OUR Recordings, som på bare 10 år har markeret sig stærkt internationalt, med adskellige Grammy-nominerede og prisbelønnede CDs.

En koncert med Petri/Hannibal Duo er en rejse i den populære klassiske musiks forunderlige verden. Duoen har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker.

Programmet til jubilæumskoncerterne vil holde sig inden for det klassiske, og Michala vil spille på et bredt udvalg af sine mange typer blokfløjter. Programmet vil være meget varieret,- også geografisk og tidmæssigt. Flere af stykkeren vil være ”karakterstykker” og andet musikken vil have folkemusikinspiration. Begge musikere vil også spille solo.

 

Petri/Hannibal Duo spiller et program som er:

Smukt – Virtuost – ”Barokt” – Humoristisk – Seriøst – Uhøjtideligt – Gammel - Nyt
Tysk – Italiensk – Argentinsk – Dansk – Norsk – og måske Kinesisk 
Komponisterne vil være bla. Bach – Händel – Piazzolla – Greig – Carl Nielsen og Petri

 

Programmet henvender sig til alle aldre.

www.michalapetri.com                  www.ourrecordings.com                       www.larshannibal.com

 

 

Michala Petri og Lars HannibalEn journalist skrev:


”Samtaler, samvær og kommunikation er nøgleord i Michala Petris og Lars Hannibals univers. Den stadige dialog - med sig selv, med hinanden og med publikum - er altafgørende for at skabe den oplevelse, uden hvilken musikken blot er nogle noder på et stykke papir.

Når man som de to har nået den musikalske modenhed og tekniske overlegenhed, flytter fokus sig uvægerligt. Ud i rummet, ud i salen. Og det i en sådan grad, at kontakten til publikum nærmest er håndgribelig. De fanger atmosfæren og spiller med den, og derfor er en koncert med Michala Petri og Lars Hannibal en oplevelse udover det almindelige. Én af den slags oplevelser, hvor publikum føler, at der er blevet slået nogle strenge an inden i dem selv.

Michala Petri har forlængst etableret sig som en af verdens førende instrumentalister, og med Lars Hannibals brede erfaring som med- og modspil formår de to at skabe en enhed, som har vakt opmærksomhed over store dele af verden.

Med den største respekt for musikken og koncertformen evner Michala Petri og Lars Hannibal at frembringe den naturlige afslappethed, som er en forudsætning for en helt åben modtagelse og oplevelse af musikken”