Nordisk Jul 2021

Nordisk Jul 2021

Nordisk Jul 2021 - Julekoncert med Blum og Haugaard Band med Erik Rydvall (S) - Online billetsalg

Igennem de sidste 14 år har Blum og Haugaard inviteret gæster med i deres nordiske julekoncerter, der har fyldt koncertsale i Danmark, Tyskland og Østrig og begejstret publikum fra Elbphilharmonien i Hamborg til kirker på Sydfyn, med deres blanding af inderlige juleviser og fyrig dansemusik.

På en helt særlig måde formår de skandinaviske jule – og vintertraditioner  at sprede lys og varme i en kold og mørk tid. Julekoncertens håndplukkede repertoire byder på en strålende buket af både traditionelt og nyskrevet materiale. Dansemusik fra fordums dampende balsale, hvor folk mødtes til en svingom, til de stille sange, der lød rundt om ildstedet ved arnen derhjemme.

Grundstammen i koncerten er igen i år det uforlignelige Blum og Haugaard band, der yndefuldt og med stor kraft bringer musikken og nærværet udover scenekanten. Gæsten i år er den virtuose nøgleharpespiller Erik Rydvall fra Västerbotten, som publikum endelig får lov til at opleve efter det coronabetingede afbud i 2020.

Udover det traditionelle repertoire mestrer han også barok og nykomponeret musik par excellence på sit helt specielle instrument. Han optræder flittigt på såvel spillemandsstævner som store arenaer rundt omkring i Europa, hvor han gæster rockbands og popmusikere. Og han har turneret intensivt med den svenske trio Nordic. I 2019 var han huskunstner ved den tysk/danske folkBALTICA Festival og gæst ved DR Pigekorets julekoncerter.

 

Helene Blum: sang og violin

Harald Haugaard: violin

Kirstine Elise Pedersen: cello

Mikkel Grue: guitarer

Sune Rahbek: slagtøj

med Erik Rydvall (S): nøgleharpe

 

Online billetsalg begynder 26.november klokken 10 (Medbring coronapas til koncerten)

 

fredag, D. 10. december 2021

Klokken 19.30

ENTRÉ

150,-kr. / € 20

STED

Sct. Clemens Kirke, Havnebyvej 152, 6792 Rømø